365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van woensdag 19 december 2012 :

Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie

Categorie: Evenemententip | 6.434 keer | Door: Martijn Hemminga

De arbeidsmarkt is meer dan ooit in beweging. De huidige economische ontwikkelingen zorgen voor veranderingen, die onzekerheid, maar ook talloze nieuwe mogelijkheden met zich meebrengen. Tijdens Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie van 6 t/m 8 februari ontdekt u hoe u het verschil kunt maken op het gebied van werving, employer branding en relatiemanagement.

In 2,5 dag alles over arbeidsmarktcommunicatie

Van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 februari 2013 organiseert de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie voor de zesde keer de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens deze 2,5 daagse bijeenkomst ontdekt u hoe u als werkgever het heft in handen kunt nemen in de strijd om de beste kandidaten. Met een kleine groep deelnemers en in een informele sfeer gaat u uitgebreid in op onderwerpen als werving, online recruitment, employer branding, employee relationship management en strategie. Dankzij actuele voorbeelden en cases maakt u steeds actief de vertaalslag naar uw eigen praktijk en die van uw collega-deelnemers.

Wie de Wintercourse volgt, kan direct de volgende dag succesvol aan de slag met zijn operationele, tactische en strategische arbeidsmarktcommunicatie.

Beoordeeld met een 8,7!

Deelnemers gaan na 2,5 dag weg met veel bagage. Letterlijk door een uitgebreide werkmap, bijlagen, onderzoeken en boeken. Maar ook figuurlijk door de vele kennis, inspiratie en ideëen die zijn opgedaan tijdens het intensieve programma. En dat wordt gewaardeerd, want eerdere edities van de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie zijn gemiddeld beoordeeld met een 8,7 op de onafhankelijke vergelijkssite Springest!

Vroegboekkorting én 2 uur gratis sparren

Wanneer u zich uiterlijk 31 december 2012 inschrijft voor de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie, profiteert u van 10% vroegboekkorting. Daarnaast krijgen de eerste twee deelnemers die bij inschrijving aangeven in het opmerkingenveld dat ze ‘via 365xamc.nl’ komen, twee uur sparren aangeboden binnen een half jaar na de wintercourse. Reageer dus snel!

Kijk voor meer informatie, het programma en om te reserveren/in te schrijven op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website