365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van woensdag 15 augustus 2012 :

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie met gratis trendseminar

Categorie: Evenemententip | 2.255 keer | Door: Martijn Hemminga

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie van de Academie voor Arbeidsmarkcommunicatie is dé opleiding in Nederland op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. De leergang combineert de kennis en ervaringen uit 4 masterclasses arbeidsmarktcommunicatie met één-op-één begeleiding. Bij inschrijving vóór 1 september neemt u ook nog gratis deel aan het seminar Arbeidsmarkttrends 2013.

4 masterclasses, coachingsgesprek en terugkommiddag

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bestaat uit 6 bijeenkomsten in een periode van 4 maanden en wordt gemiddeld gewaardeerd met een 8,1 op de onafhankelijke site Springest. Sinds de oprichting van de Academie hebben reeds vele honderden professionals de leergang succesvol afgerond.Door theorie en praktijk samen te brengen wil de Academie haar deelnemers extra faciliteren bij het toepassen van het geleerde. De 6 bijeenkomsten van de leergang zijn:

  • Personeelswerving, AMC 1
  • Online werving, AMC 2
  • Employer branding, AMC 3
  • Arbeidsmarktcommunicatiestrategie, AMC 4
  • Individueel inhoudelijk coachinggesprek van 2 uur met een docent
  • Terugkommiddag met alle leergangdeelnemers

Grastis naar Arbeidsmarkttrends 2013

Als gratis extra komt hier het seminar Arbeidsmarkttrends 2013 bij, wanneer u zich vóór 1 september 2012 inschrijft. In het seminar Arbeidsmarkttrends 2013 nemen docenten Geert-Jan Waasdorp en Martijn Hemminga u mee naar wat ons in 2013 te wachten staat. Aan de hand van feiten, cijfers, ontwikkelingen, trends en praktijkvoorbeelden krijgt u inzicht in de arbeidsmarkt van morgen en blikken we alvast vooruit naar overmorgen. Het seminar biedt u concrete input voor uw arbeidsmarktstrategie en wervingsaanpak.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de leergang, de verschillende onderdelen, ervaringen van anderen en om een uitgebreide factsheette downloaden op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website