365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van dinsdag 5 juni 2012 :

Laat voordelig uw vacaturetekst scannen op wervingskracht

Categorie: Personeelswerving | 2.394 keer | Door: Martijn Hemminga

Vacatureteksten zijn vandaag de dag nog steeds het meest gebruikte middel binnen recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Toch scoort de gemiddelde vacaturetekst al jaren achtereen een onvoldoende. In 2011 zelfd een 5,2. Met de VacaturetekstScan krijgt u feedback op uw vacaturetekst. En tot en met eind juni ook nog extra voordelig!

Belang vacaturetekst onderschat

Het belang van een goede vacaturetekst wordt door veel werkgevers onderschat. Vaak wordt er een intern functieprofiel als vacaturetekst gebruikt of een vacaturetekst die niet meer up-to-date is. Het resultaat hiervan is het uitblijven van sollicitaties of CV’s van kandidaten die niet voldoen aan het functieprofiel. Vacatureteksten.info en Campaign Group zijn beide van mening dat werkgevers veel meer rendement kunnen halen uit hun werving wanneer er meer aandacht geschonken wordt aan de vacaturetekst.

VacaturetekstScan: extra voordelig t/m juni 2012

Vacatureteksten.info en Campaign Group zijn daarom de samenwerking aangegaan om werkgevers maatwerkadvies te geven over het optimaliseren van hun vacaturetekst. Aan de hand van de VacaturetekstScan krijgt u op 10 niveaus concrete verbeterpunten aangereikt, zodat u zelf aan de slag kunt met het optimaliseren van uw vacaturetekst. Om de samenwerking tussen Vacatureteksten.info en Campaign Group te vieren wordt de VacaturetekstScan tot en met juni 2012 aangeboden voor € 50 ,- in plaats van € 150 ,- excl. BTW. Daarnaast maakt u bij het laten scannen van jouw vacaturetekst ook nog eens kans op mooie prijzen zoals een training en doelgroepadviezen.

Kijk voor meer informatie en om uw vacaturetekst te laten scannen op de VacaturetekstScan-website.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website