365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van dinsdag 13 maart 2012 :

Boekentip: Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand

Categorie: Boekentip | 2.295 keer | Door: Martijn Hemminga

Een sterk werkgeversmerk maakt het verschil tussen talent binnenhalen en –houden of talent laten lopen. Maar een goed employer brand bouwen is niet eenvoudig. Want hoe pak je het aan? En hoeveel geld is ervoor nodig? In dit eerste Nederlandse boek over employer branding leest u het allemaal. Bestel het boek nu 1 week zonder verzendkosten!

Bouwstenen voor employer branding

Bouwen aan Het Nieuwe Employer BrandBouwen aan Het Nieuwe Employer Brand biedt (arbeidsmarkt)communicatieprofessionals, HR-professionals, recruiters en werkgevers bouwstenen om succesvol aan de slag te gaan met employer branding. Van authentieke en onderscheidende positionering tot intern draagvlak: het komt allemaal aan bod. Aan de hand van een nieuwe definitie, een concreet stappenplan, tientallen voorbeelden, best practices en concrete ken- en stuurgetallen nemen de auteurs de lezer mee in de huidige wereld van het werkgeversmerk.

Praktisch naslagwerk

Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand is geen academische verhandeling, maar een praktisch naslagwerk. Een boek waarin de liefde voor employer branding wordt onderstreept en concrete handvatten en stappen worden aangedragen om een succesvol werkgeversmerk neer te zetten. Lees het – en ook jouw werkgeversmerk zal nooit meer hetzelfde zijn.

Nu een week geen verzendkosten

Martijn Hemminga van Nr29, initiator van 365xamc.nl, is als auteur betrokken geweest bij de totstandkoming van het boek. Daarom kunt u nu tot en met maandag 19 maart 2012 het boek bestellen zonder verzendkosten binnen Nederland in de Werf& shop. Vul op het bestelformulier de couponcode: 365xamc in en de korting wordt automatisch verrekend.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website