365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van dinsdag 6 december 2011 :

Begin op tijd met het werven van vakantiekrachten voor 2012

Categorie: Personeelswerving | 2.059 keer | Door: Martijn Hemminga

Het moet nog winter worden, maar het is nu al de tijd om stil te staan bij het werven van vakantiekrachten voor de zomer van 2012. December is een ideaal moment om bijvoorbeeld de vakantiekrachten die dit jaar bij u hebben gewerkt te vragen of ze komende zonder weer terug willen keren.

Begin op tijd

Door oud-vakantiekrachten op tijd te vragen of ze terug willen komen, heeft u tijdig in beeld hoeveel mensen u additioneel nog moet werven. Hoe meer oud-vakantie terug komen, hoe beter het is. Zij weten immers al hoe het bij u werkt en dat scheelt dus weer inwerktijd.

Referral

Maar u kunt oud-vakantiekrachten actief betrekken bij het werven van andere vakantiekrachten. Zij kunnen in hun netwerk uw vraag uitzetten. En wanneer u er een cadeaubon of iets anders tegenover stelt, is het helemaal interessant voor hen.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website