365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van vrijdag 26 augustus 2011 :

Doe mee aan het Werf& talentonderzoek

Categorie: Vakgenoten | 2.328 keer | Door: Martijn Hemminga

Op de arbeidsmarkt is iedereen op zoek naar talent. Maar wat is talent eigenlijk? Waaraan herkent u het en kunt u het meten? En als het u lukt talent aan te trekken voor uw organisatie, wat doet u dan om hen vast te houden en verder te laten ontwikkelen? Vakblad Werf& verneemt graag van u hoe uw organisatie dat aanpakt.

Uw mening telt!

De eerstvolgende uitgave van Werf& staat geheel in het teken van talent en hoe wij daar als professionals mee omgaan. Werf& is hét vaktijdschrift voor en door professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Bij de samenstelling van de inhoud wil zij dan ook graag gebruik maken van de imput van vakprofessionals. 

Vul de enquête in

Doe mee aan het onderzoek en vul de enquête in. Het kost nog geen vijf minuten. Het onderzoek loopt tot en met 31 augustus. De resultaten worden gepubliceerd in Werf& 15 die begin oktober verschijnt. Wilt u de nieuwste editie ook ontvangen? Neem dan nu een abonnement.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website