365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van maandag 28 februari 2011 :

Plaats uw vacatures gratis op deze 5 sites

Categorie: Media | 3.746 keer | Door: Martijn Hemminga

Een vacature gratis op een website kunnen plaatsen is natuurlijk mooi. Belangrijk is wel dat u uw doelgroep weet te bereiken, want anders gaat u uw doel voorbij. In deze arbeidsmarktcommunicatietip van 365xamc.nl 5 verschillende websites waar u gratis vacatures kunt plaatsen. Doe er uw voordeel mee!

1. LinkedIn Groups

Het plaatsen van vacatures binnen LinkedIn groups is gratis. Het voordeel van groups is dat vacatures heel gericht kunnen worden geplaatst. Je moet alleen toegang hebben tot een group om je vacature te kunnen plaatsen.

2. Werk.nl

De vacaturesite van het UWV Werkbedrijf biedt werkgevers gratis de mogelijkheid om vacatures te plaatsen. Werk.nl bevat van alle vacaturesites in Nederland de meeste vacatures en wordt dan ook veelvuldig gebruikt door het arbeidspotentieel. Ook hogeropgeleiden zitten op Werk.nl, zeker als de arbeidsmarkt wat ruimer is.

3. 12jobs.nl

Het klinkt wellicht wat fout, maar achter deze banensite met +2.000 vacatures zitten de makers van de bekende datingsite Lexa.nl en kamersite Kamernet.nl. Ook nog eens gratis de CV-bank doorzoeken.

4. ZorgdienstenOnline.nl

Vacaturebank met zorgvacatures door heel Nederland. Dagelijks staan er circa 1.000 actuele zorg vacatures in de vacaturebank van ZorgdienstenOnline.nl. Werkgevers uit de zorgbranche kunnen geheel kosteloos en vrijblijvend hun zorgvacatures onder de aandacht brengen.

5. Ininterim.nl

Op ininterim.nl kunt u gratis opdrachten/vacatures worden geplaatst voor de doelgroep interimmers, zzp’ers en freelancers. InInterim is een community met 9.600+ leden (interimmers, zzp’ers, freelancers, interimbureaus en opdrachtgevers).

Meer informatie

Kijk voor meer gratis vacaturesites op Budgetrecruitment.nl.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website