365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van maandag 14 februari 2011 :

Test uw vacaturetekst tijdens de Vacaturetestdagen

Categorie: Personeelswerving | 2.370 keer | Door: Martijn Hemminga

Werkgevers hebben nog steeds weinig inzicht in de wervingskracht van vacatureteksten. Het bereiken van potentiële werknemers heeft nog steeds de meeste aandacht bij werkgevers. Door middel van de Vacaturetestdagen, die vandaag van start gaan, krijgt u meer inzicht in hoe u relatief eenvoudig de effectiviteit van uw personeelswerving kunt verbeteren.

Vacaturetestdagen 2011

Voor de derde keer kunnen werkgevers hun vacatureteksten laten scannen. Het doel van de Vacaturetestdagen, een initiatief van Campaign Group, is om u mee te nemen naar de basis van werven: een goede vacaturetekst. Vorig jaar scoorde de gemiddelde vacaturetekst in Nederland een 5,1. In 2009 was dit nog een 5,4. Hoe scoort de vacaturetekst in 2011?

Wie kunnen deelnemen aan de Vacaturetestdagen?

Recruiters, HRM-managers, P&O-ers en bijvoorbeeld hiring managers met een moeilijk te vervullen vacature, kunnen op www.vacaturetestdagen.nl vóór 16 maart 2011 een vacaturetekst uploaden. Deze vacaturetekst wordt dan door een team van experts op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie op vijf dimensies, met dertien onderliggende aspecten, beoordeeld. Na de Vacaturetestdagen ontvangen alle eerste 500 deelnemers kosteloos een beoordelingsrapport.

Meer informatie?

Meer weten over deelname aan de Vacaturetestdagen? Ga dan naar de website.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website