365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van vrijdag 11 februari 2011 :

Wervingswoorden.nl: online woordenboek over werving

Categorie: Websitetip | 1.838 keer | Door: Martijn Hemminga

Wervingswoorden is het woordenboek over arbeidsmarktcommunicatie & werving dat begin 2010 is verschenen. Naast het handzame gedrukte woordenboek is er ook de website: www.wervingswoorden.nl. Geregeld worden hier nieuwe woorden toegevoegd die in het vakgebied opduiken.

Helderheid creëren in het vakgebied

Wervingswoorden is een initiatief van Werf& en is mogelijk gemaakt door De Persgroep Banen en AMC Academie. Beide partijen willen met het boek en de site het vakgebied weer een stap verder helpen door alle jargon te verzamelen en daarmee nieuwe helderheid te creëren in de versnippering en intransparantie binnen het vakgebied.

Voeg zelf nieuwe woorden toe

Ondanks dat er bijna 650 woorden op de website staan, ontstaan er natuurlijk nieuwe begrippen. Heeft u zelf suggesties voor woorden die nog missen, dan kunt u deze via de site doorgeven.  De redactie zal deze woorden voorzien van een definitie en op de website plaatsen.

Ontvang gratis Wervingswoorden

Wilt u gratis het woordenboekje in fysieke vorm ontvangen? Neem dan een jaarabonnement op Werf&, het vakmagazine over arbeidsmarktcommunicatie. U ontvangt dan gratis Wervingswoorden als welkomstgeschenk.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website