365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van dinsdag 6 november 2012 :

Kom 6 december naar het vakevent De Wereld Werft

Categorie: Evenemententip | 4.272 keer | Door: Martijn Hemminga

Op donderdag 6 december a.s. vindt alweer de 4e editie plaats van hét vakevent over arbeidsmarktcommunicatie en werving: De Wereld Werft. Met als thema ‘Indruk & Impact’ komen zo’n 250 professionals samen in Regardz Planetarium te Amsterdam om kennis en inspiratie op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Schrijf u snel in want het aantal plaatsen is beperkt.

Plenaire opening

De Wereld Werft begint om 12.00 uur met een inlooplunch waarna het event wordt afgetrapt met een plenaire sessie. Annemieke Berends, manager Corporate recruitment FrieslandCampina, neemt ons mee in de stappen die ze hebben genomen om wereldwijd te bouwen aan hun employer brand middels storytelling. Sander Duivestein, trendwatcher nieuwe media van Sogeti, gaat in op de indruk en impact van nieuwe media op werknemers en werkgevers. Als laatste zal Stephan van der Wal van het Ministerie van Defensie vertellen over de defensiebrede wervingsaanpak.

Workshops

In een tweetal ronden kunt u als deelnemer zelf uw eigen workshopprogramma samenstellen. Met onderwerpen als het recruitmentplan, sourcing, werven via Google, Pinterest, online video screening, toegevoegde waarde van de intermediair en persoonlijkheidstests zit er voor iedereen een interessante workshop tussen.

Plenaire afsluiting

Als afsluiting geeft Monica van Zeijl, projectmanager Randstad Nederland, ons een kijkje in de keuken van het Holland Heineken House. Wat kunnen we als werkgever leren van dit indrukwekkende project. Van impactvol selectieproces tot social media campagne. Na de plenaire afsluiting kunt u napraten, netwerken, borrelen en gebruik maken van het standing diner.

Schrijf u nu in

Kijk voor meer informatie over het programma en de workshops op de website www.dewereldwerft.nl. Hier kunt u zich ook inschrijven voor € 345,00 excl. BTW, incl een abonnement op vakblad Werf&. Als deelnemer aan een open inschrijving training van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie in 2012 kunt u gratis naar het event. Heeft u een abonnement op Werf& of heeft u in 2008-2011 een open inschrijving training van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie gevolgd, dan profiteert u van een speciaal kortingstarief. Wees er wel op tijd bij, want de vorige editie van De Wereld Werft was uitverkocht.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website