365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van dinsdag 2 oktober 2012 :

Geef kandidaten sollicitatietips op uw recruitmentsite

Categorie: Recruitmenttechniek | 4.128 keer | Door: Martijn Hemminga

Wanneer u als werkgever een vacature uitzet, merkt u al snel dat niet iedereen ‘goed’ kan solliciteren. Kandidaten sturen bijvoorbeeld geen motivatie mee of hebben een niet compleet cv. En ook sollicitatiegesprekken worden niet altijd goed voorbereid. Door op uw eigen recruitmentsite sollicitatietips te geven, verbetert u de kwaliteit van de sollicitaties en sollicitatiegesprekken.

Onderwerpen voor sollicitatietips

Als werkgever heeft u veel ervaring met kandidaten en kunt u als geen ander aangeven wat beter kan. Met de sollicitatietips die u op uw werken bij-site plaatst, laat u zien dat u niet de beroerste bent om kennis te delen, maar ook dat u kwaliteit belangrijk vindt.

Hele artikel lezen?

Neem dan een abonnement op amcexpert.nl en lees ‘Geef kandidaten sollicitatietips op de recruitmentsite’ helemaal. Amcexpert.nl is hét nieuwe online platform over arbeidsmarktcommunicatie voor kennis + advies.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website