365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van dinsdag 24 juli 2012 :

Boeksessie Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand

Categorie: Evenemententip | 2.129 keer | Door: Martijn Hemminga

Van grote vergeten campagnes van weleer, naar een authentiek en onderscheidend werkgeversmerk anno 2012. Maar een succesvol employer brand bouwen is niet eenvoudig. Want hoe pakt u dit aan? Hoe onderbouwt u dit? Wat moet u als eerste doen? En hoeveel geld is ervoor nodig? Op 25 september hoort u er alles over tijdens de Boeksessie Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand.

Boeksessie

Bouwen aan Het Nieuwe Employer BrandOp dinsdagmiddag 25 september 2012 nemen de auteurs van het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand de deelnemers mee in de wereld van employer branding. Naast highlights uit het boek krijgt  u extra informatie mee, zoals nog niet eerder gecommuniceerde resultaten uit het onderzoek. U ziet verder veel inspirerende voorbeelden voorbij komen uit binnen- en buitenland en er is veel ruimte voor discussie en vragen. Na deze boeksessie bent u niet alleen geïnspireerd, maar weet u ook concreet hoe u zelf succesvol kunt bouwen aan uw Nieuwe Employer Brand.

Vroegboekkorting

Bij inschrijving vóór 7 augustus 2012 betaalt u het vroegboektarief van € 245,00 excl. BTW. Kijk voor meer informatie, het programma en om u in te schrijven op www.employer-branding.nl/boeksessie.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website