365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van woensdag 15 februari 2012 :

Ontdek arbeidsmarktcommunicatie van essentie tot strategie

Categorie: Evenemententip | 1.867 keer | Door: Martijn Hemminga

Arbeidsmarktcommunicatie is een volwaardig vakgebied dat een essentiële rol speelt bij het aantrekken en behouden van de juiste mensen voor de organisatie. Tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie leert u niet alleen alles over arbeidsmarktcommunicatie, maar krijgt u ook 1-op-1 coaching. En als u zich nu inschrijft ook nog met extra voordeel.

Van personeelswerving tot employer branding

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bestaat uit 6 bijeenkomsten in een periode van 4 maanden: Personeelswerving, online werving, employer branding, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, terugkommiddag en een 1-op-1 coachingsgesprek. Door theorie en praktijk continu met elkaar te verbinden zorgt u ervoor dat u het geleerde snel kunt toepassen in de praktijk.

Gratis seminar De arbeidsmarkt in cijfers en trends én 10% korting

Wanneer u zich inschrijft voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie neemt u gratis deel aan het seminar De Arbeidsmarkt in cijfers & trends. In dit trendseminar wordt ingegaan op de dynamiek van de arbeidsmarkt onderbouwd met cijfers en trends. Daarnaast mag 365xamc.nl u 10% korting bieden op de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bij inschrijving voor 21 februari 2012 10.10 uur.

Meer informatie

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start op 7 maart a.s.. Kijk voor meer informatie over de leergang op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Vermeld bij inschrijving in het opmerkingenveld ’365xamc.nl aanbieding’ om in aanmerking te komen voor de 10% korting.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website