365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van zondag 25 december 2011 :

Stephen Covey Inspiratiekalender 2012

Categorie: Boekentip | 2.052 keer | Door: Martijn Hemminga

We hebben het druk, we hebben minder tijd voor elkaar. Tegelijkertijd verbinden we ons online met meer en meer mensen. Hoe zorgen we ervoor dat we onze relaties (thuis en op het werk) de aandacht geven die ze verdienen en ook nog tijd overhouden voor onszelf? Het antwoord vindt u het hele jaar in de Stephen Covey Inspiratiekalender 2012.

Vertrouwen

Stephen Covey Inspiratiekalender 2012Het sleutelwoord is vertrouwen. Vertrouwen is de kern voor persoonlijk en gezamenlijk succes, en de ultieme bron van de invloed die we hebben. De ‘Inspiratiekalender 2012′ staat vol inspiratie en tips. Hij helpt u onderscheid te maken tussen wat urgent lijkt en wat belangrijk is, leert u hoe u in confrontaties allebei kunt winnen en maakt duidelijk hoeveel tijd u bespaart als u anderen simpelweg vertrouwt. Deze scheurkalender biedt inspirerende voorbeelden, citaten, praktische tips en verrassende inzichten, elke dag van de week.

Over Stephen Covey

Stephen R. Covey, directeur van het Covey Leadership Center in Utah, heeft met ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ een miljoenenpubliek bereikt. Covey leert managers hoe zij de kwaliteit van hun persoonlijke leven, van hun producten, diensten en organisaties kunnen verbeteren. De leider van de toekomst heeft een open oog voor zaken als rechtvaardigheid, integriteit, menselijke waardigheid, dienstbaarheid en kwaliteit.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de kalender op de website van Managementboek.nl.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website