365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van zaterdag 26 november 2011 :

Bureau Boelens, voor al uw vragen op de werkvloer

Categorie: Boekentip | 1.840 keer | Door: Martijn Hemminga

‘Bureau Boelens, voor al uw vragen op de werkvloer’ is een praktisch vraag-en-antwoord boek voor werknemers én managers over lastige situaties op het werk. Louise Boelens vertelt op heldere wijze wat u kunt doen en schuwt daarbij niet om de vragensteller ook op de eigen verantwoordelijkheid te wijzen. Het boek bundelt ruim 70 Bureau Boelens-columns uit dagblad Trouw.

Praktisch vraag-en-antwoord boek

Bureau Boelens, voor al uw vragen op de werkvloerHoe reageert u op vervelende opmerkingen van collega’s? Wat doet u als 60-plusser die mogelijk het veld moet ruimen bij een reorganisatie? Hoe motiveert u als leidinggevende een medewerker met een flinke dip? Wat zijn uw rechten bij langdurig ziekte? Vragen uit de praktijk waarbij we wel wat advies kunnen gebruiken. In dit hands-on boek komen veel aspecten van werksituaties aan bod, van omgang met collega’s, chefs en personeel, het voor elkaar krijgen van promotie of salarisverhoging, tot het omgaan met werkstress en het benutten van uw talenten op uw werk. De onderwerpen lopen zeer uiteen; zowel mensen in loondienst als zzp’ers, zowel leidinggevenden als mensen op de werkvloer zullen herkenbare situaties tegenkomen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over dit boek, een lezersrecensie en boordelingen op de website van Managementboek.nl.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website