365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van maandag 12 september 2011 :

Ontvang 5 oktober de nieuwe Werf& over talent

Categorie: Inspiratietip | 1.984 keer | Door: Martijn Hemminga

Werf& is het vakblad over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment en bestaat inmiddels 4 jaar. Begin oktober verschijnt alweer de 15e editie met als thema talent. Talent is misschien wel een van de meest gebruikte en misbruikte woorden in het vakgebied. Maar wat is het nu en hoe gaan werkgevers hier in de praktijk mee om?

Gasthoofdredacteur Huub van Zwieten

Ieder nummer van Werf& is er een gasthoofdredacteur die aansluit bij het thema. Dit keer is het Huub van Zwieten van TalentFirst. Hij heeft onder meer een artikel geschreven over talentdenken. Dit is mensen daadwerkelijk laten doen waar ze goed in zijn.

Van talentonderzoek tot Henkjan Smits

U leest in Werf& 15 alles over de zin en onzin van talent, de resultaten van het grote Werf& talentonderzoek en hoe Henkjan Smits vindt dat recruiters met talent moeten omgaan. En in drie best practices vertellen 3 verschillende organisaties hoe zij hun talent werven en ontwikkelen.

Neem nu een (proef)abonnement

Wilt u de nieuwste Werf& ook ontvangen? Neem dan nu een (proef)abonnement.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website