365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van woensdag 1 juni 2011 :

Doe mee aan het onderzoek Het Nieuwe Employer Brand

Categorie: Employer branding | 2.300 keer | Door: Martijn Hemminga

Bent u een professional op het gebied van hr of (arbeidsmarkt)communicatie? Werk dan mee aan het onderzoek Het Nieuwe Employer Brand en vul de vragenlijst in. U ontvangt dan niet alleen de rapportage in boekvorm, maar krijgt ook nog een gratis proefabonnement op Volkskrant, Trouw, NRC Handelsblad, nrc.next of Werf&.

Fundamenteel onderzoek naar Het Nieuwe Employer Brand

Metro Holland, NRC Carrière, De Persgroep Banen, Intelligence Group en Nr29 hebben de handen ineengeslagen en voeren deze zomer fundamenteel onderzoek uit naar Het Nieuwe Employer Brand. Met de naderende krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt is werken aan het employer brand een randvoorwaarde om als winnaar uit de ‘war for talent’ te komen. Er is over employer branding al veel geschreven, echter blijft het onderwerp abstract en ontastbaar. Het Nieuwe Employer Brand onderzoek gaat daar verandering in brengen.

Vul de vragenlijst in

Wij vragen u 12 tot 18 minuten van uw tijd om mee te werken aan het onderzoek via deze vragenlijst (opent in een nieuw venster). U kunt tot en met dinsdag 28 juni 2011 meewerken aan het onderzoek. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt.

Gratis rapportage in boekvorm én proefabonnement naar keuze

Als dank voor uw medewerking ontvangt u de rapportage van het onderzoek in boekvorm. Daarnaast kunt u kiezen voor een gratis (digitaal) proefabonnement op de Volkskrant, Trouw, NRC Handelsblad, nrc.next of vakblad Werf&. En nog veel interessanter…. u krijgt handvatten om uw werkgeversmerk sterker te maken.

Naar de vragenlijst (opent in een nieuw venster)

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website