365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van donderdag 19 mei 2011 :

Powervrouwen in Recruitmentland

Categorie: Vakgenoten | 2.213 keer | Door: Martijn Hemminga

Powervrouwen in Recruitmentland is een kennisdelings- en brandingsplatform voor en door vrouwen werkzaam in de Arbeidsmarktbemiddeling. Het netwerk Powervrouwen in Recruitmentland wil het vak positief beïnvloeden. Dit gebeurt via de kennisbijeenkomsten en de LinkedIn Group waar diverse discussies worden gevoerd en kennis wordt gedeeld.

Achtergrond

In Werf&, vakblad arbeidsmarktcommunicatie en recruitment, werd een lijst gepubliceerd met de meest invloedrijke personen binnen het vakgebied. Opvallend was het lage aantal vrouwen, terwijl het vakgebied juist zoveel vrouwen kent. Valeri Berns, oprichter van Powervrouwen in Recruitmentland, heeft het netwerk als grap en tegenbeweging opgericht. Inmiddels een jaar later zijn er ruim 1.000 vrouwen die zich hebben aangemeld. Tijdens de succesvolle netwerkenbijeenkomsten blijkt dat het allang geen grap meer is, maar een serieus netwerk.

LinkedIn

Powervrouwen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie kunnen lid worden van de LinkedIn Group Powervrouwen in Recruitmentland.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website