365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van maandag 2 mei 2011 :

Meest gelezen tips van maart en april 2011

Categorie: Algemeen | 1.821 keer | Door: Martijn Hemminga

365xamc.nl bestaat nu 4 maanden en wordt dagelijks goed bezocht. Maar niet alle arbeidsmarktcommunicatietips zijn even populair blijkt uit de statistieken. Wat waren de meest bezochte arbeidsmarktcommunicatietips op 365xamc.nl in de maanden maart en april?  Bekijk de 5 meest gelezen tips van de afgelopen twee maanden.

50 meest creatieve wervingsacties ter wereld

Als arbeidsmarktcommunicatieprofessional wordt u graag geinspireerd door andere werkgevers. JobMob heeft wereldwijd 50 creatieve wervingsacties geselecteerd, waaronder enkele uit Nederland. Ontdek hoe u afwashulpen werft via bierglazen, IT’ers via een ontslagbrief en medisch personeel via een röntgenfoto. Lees verder

 Tips voor goede samenwerking tussen HRM en Communicatie

De samenwerking tussen hrm (p&o) en communicatie is essentieel voor succesvolle arbeidsmarktcommunicatie. Toch blijkt in de praktijk dat de 2 afdelingen niet altijd goed door één deur kunnen. In deze arbeidsmarktcommunicatietip 3 manieren om de samenwerking tussen hrm en communicatie te optimaliseren. Lees verder

Het nieuwe werken ontrafeld: Over bricks, bytes & behavior

Het nieuwe werken staat volop in de aandacht. En niet zonder reden: het nieuwe werken staat synoniem voor innovatieve manieren van werken. Werkvormen die organisaties nieuwe kansen bieden om zich te onderscheiden. Tegelijkertijd is er nog weinig concreet bewijs dat deze nieuwe werkvormen ook daadwerkelijk vruchten afwerpen. Lees verder

Publiceer uw vacatures in uw status update in LinkedIn

Een van de meest makkelijke manieren om LinkedIn in te zetten bij uw werving is het kenbaar maken in uw netwerk dat u een of meerdere vacatures heeft. De status update binnen LinkedIn is hiervoor de ideale plek. Iedereen in uw netwerk krijgt hiervan een notificatie. Ze kunnen zelf reageren of het bericht in hun eigen netwerk uitzetten. Lees verder

Gebruik ken- en stuurgetallen voor employer branding

Met de professionalisering van het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie wordt de vraag binnen organisaties naar meetbare resultaten steeds groter. Wat leveren de investeringen in arbeidsmarktcommunicatie op? Dit zijn de belangrijkste ken- en stuurgetallen op het gebied van employer branding (werken aan het werkgeversmerk) op een rij. Lees verder

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website