365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van vrijdag 22 april 2011 :

Vind arbeidsmarktcommunicatienieuws op Werf-en.nl

Categorie: Websitetip | 2.091 keer | Door: Martijn Hemminga

Werf-en.nl is de website van het vakblad over arbeidsmarktcommunicatie Werf&. Is het kwartaalmagazine er voor de verdiepingsslag en de handige tips & tricks, de website biedt actuele informatie zoals nieuws, evenementenagenda, baanwisselaars en vacatures op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Arbeidsmarktcommunicatienieuws sinds 2008

Werf& is in januari 2008 voor het eerst verschenen. Het blad is ontstaan uit de vraag naar kennis op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment het heeft de ambitie om deze vakgebieden te ontwikkelen en te professionaliseren. Elk kwartaal komt een nieuwe editie uit in een oplage van minimaal 5000 exemplaren, geschreven voor en door professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werving en recruitment.

Verlengstuk van het magazine

De website www.werf-en.nl is hier een verlengstuk van. Enerzijds vindt u hier extra informatie bij artikelen in de printeditie, anderzijds bevat de website actuele informatie. Denk hierbij aan nieuwsberichten, onderzoeken, reportages en inspirerende campagnes. Verder kunt u op de website uiteraard een abonnement nemen op het vakmagazine, losse nummers bijbestellen en boeken kopen in de Werf& shop.

Werf-en.nl

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website