365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van zondag 6 maart 2011 :

Iedereen CEO: speciale editie met uw naam op de cover

Categorie: Boekentip | 2.335 keer | Door: Martijn Hemminga

Wat betekenen de nieuwe organisatievormen voor de rol van de manager? En moet de traditionele machtsstructuur op z’n kop nu de rol van collectief leiderschap toeneemt? Menno Lanting beantwoordt deze en andere vragen in ‘Iedereen CEO’! Reserveer tot en met 15 maart dit boek en ontvang een speciale editie met uw (bedrijfs)naam op de cover.

De nieuwe rol van de manager

Sociale netwerken en nieuwe technologieën stellen de kenniswerker in staat om zelf zijn werk te organiseren en zijn professionele ontwikkeling vorm te geven. Daar is lang niet altijd meer een organisatie of een manager voor nodig.

Wat betekenen de nieuwe organisatievormen voor de rol van de manager? En moet de traditionele machtsstructuur op z’n kop nu de rol van collectief leiderschap toeneemt? Hoe kunnen kenniswerkers social media gebruiken om hun kennis en kunde beter voor het voetlicht te brengen? Strateeg en leiderschapsexpert Menno Lanting beantwoordt deze en andere vragen in dit vervolg op de bestseller Connect!

  • ‘Lanting geeft inzicht in de nieuwe, vaak nog onbekende wetten van social media’ — Ode
  • ‘Hij heeft een nuchtere kijk op zaken en geeft goede tips’ — Tijdschrift voor Marketing
  • ‘Lanting richt zich goed gedocumenteerd met strategisch advies en praktische tips op managers en beslissers’ — Volkskrant Banen

Uw eigen naam op de cover van uw eigen exemplaar

Tot en met 15 maart 2011 kunt u deze speciale editie reserveren van ‘Iedereen CEO’. Wat houdt dat in? Wanneer u dit boek bestelt, vult u tijdens de bestelling in het opmerkingenveld bij ‘Het overzicht van uw bestelling’ uw voornaam in (géén voorletters of meerdere namen – maximaal 12 tekens!). Deze komt dan straks op de voorkant van het boek te staan (zie afbeelding). (Hiertoe wordt deze naam gedeeld met de uitgever) Het is een gelimiteerde oplage, dus bestel snel want op = op. Bestellingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en de speciale editie wordt vanaf half april geleverd.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en om de speciale editie te bestellen op Managementboek.nl.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website