365xamc.nl    |    Nr29    |    Nr29 blogt      
 
Homepage 365xamc.nl
arbeidsmarktcommunicatietip van de week
 
De tip van zondag 9 januari 2011 :

De vent is de tent: over reputatiemanagement

Categorie: Boekentip | 1.890 keer | Door: Martijn Hemminga

Het vertrouwen in veel ondernemingen en hun management is de laatste tijd dieper gedaald dan ooit. Terwijl de reputatie van een organisatie minstens zo belangrijk is als haar producten of diensten. Organisaties van naam en faam slagen er immers beter in om klanten, investeerders en medewerkers aan te trekken. Inclusief film. 

De geheimen van reputatiemanagement

De vent is de tentHet boek ‘De vent is de tent’ van Paul Stamsnijder is een optimistische inwijding in de geheimen van reputatiemanagement. Het is een oproep om de slag te maken van management naar leiderschap, van mannelijk naar vrouwelijk denken en van zakelijkheid naar zingeving. Aan de hand van tientallen voorbeelden toont de auteur hoe leiders vanuit een positieve aanpak kunnen bouwen aan respect bij alle stakeholders van hun organisatie. Wie dit boek heeft gelezen kan er direct mee aan de slag, kent de do’s en don’ts en doorziet de betekenis van internet en social media op het bedrijfsleven.

Praktisch boek

‘De vent is de tent’ is een praktisch boek dat de meest recente inzichten behandelt op gebied van positionering en identiteitsontwikkeling, sociale media, crisiscommunicatie, maatschappelijk verantwoord ondernemen en corporate storytelling. Stamsnijders boek is een aanrader voor bestuurders, managers, leidinggevenden en (arbeidsmarkt)communicatieprofessionals.

Interview met Paul Stamsnijder

 

Meer informatie

Meer informatie over dit boek, inclusief recensies, is te vinden op Managementboek.nl.

Recente arbeidsmarktcommunicatietips

19-12-2012 | Met korting naar de Wintercourse Arbeidsmarktcommunicatie
11-12-2012 | Infographic: Hoe generatie Y denkt over werk en technologie
05-12-2012 | Laat sollicitanten een dag meelopen
27-11-2012 | Het Employer Brand Netwerk
20-11-2012 | Infographic: woordgebruik in vacatureteksten

Reageer


Naam (verplicht)

E-mail, wordt niet getoond (verplicht)

Website